Fugemand Nordsjælland

Fugemand Nordsjælland​

København’s Fugeservice ApS er din fugemand i Nordsjælland. Vi er en fugevirksomhed, som er specialister i alle typer  fugearbejde. Med stor rutine, en rolig hånd og et skarpt blik udfører vi alle opgaver med stor kvalitet og professionalisme til den aftalte tid.
Med andre ord ved vi, hvordan den flotte fuge skal lægges. 
Samtidigt har vi et stort udvalg af fuger i mange forskellige farver. Så uanset om det er stuen, køkkenet eller badeværelset, som trænger til nye fuger, har vi helt sikkert den farve, som passer til din stil og din bolig.

Fugefirma Nordsjælland​

Fugning er en essentiel del af langt de fleste byggerier. Fugens overordnede formål er at tætne huller, mellemrum og sprækker mellem byggematerialer. Samtidigt skal fugen dog også være holdbar og kunne afvise ydre faktorer som eks. vind, sol, vand, varme, kulde og fugt.
En god og kvalitetsfuld fuge giver samlet set både et bedre indeklima, et mere holdbart byggeri og et stærkere helhedsindtryk. Hos Købehavn’s Fugeservice ApS anbefaler vi, at fuger som udgangspunkt bliver skiftet hver 5. år, alt efter hvor medtaget de er af eks. snavs og vand. Ved vinduesfuger anbefaler vi dog kun hvert 10. år. At fugen skiftes rettidigt kan have stor betydning for oprettelsen af det gode indeklima i din bolig.

Hos København’s Fugeservice ApS udfører vi både serviceopgaver og mindre erhvervsopgaver. Vi lever af glade og tilfredse kunder. Vores fugemontører har mange års erfaring indenfor fugning, hvilket afspejler sig i det kvalitetsarbejde, de leverer uge efter uge. Hos København’s Fugeservice ApS går vi meget op i, at der skal være plads til åben og ligefrem kommunikation (dialog) mellem os og vores kunder. Vi lægger samtidigt stor vægt på altid at få lavet en god forventningsafstemning med kunden, så vi sammen kommer i mål med et stykke fugearbejde, som lever op til både ønsker og behov.

Såfremt du har spørgsmål eller behov for hjælp til dit næste fuge arbejde, står vi altid klar med faglig og kompetent vejledning og rådgivning. Dette gælder uanset, om du blot skal have hjælp til farvevalg eller ønsker, at vi skal bringe en ide på bordet. Hos København’s Fugeservice ApS vil vi være din fortrukne fugemand Nordsjælland. 

Udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside og modtag et uforpligtende tilbud.
Alternativt kan du også skrive til os på vores mail: tilbud@kbhfuge.dk eller ringe til os på tlf. +45 70 77 77 66. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Udfyld formular

Udfyld vores tilbudsformular, skriv hvad sagen drejer sig om og vedhæft billeder for et nemt og hurtigt fastpris tilbud

Modtag uforpligtende tilbud

Indenfor kort tid efter modtager du et uforpligtende tilbud på mail

Tilfredsstillende resultat

Lad vores fugemand udføre arbejdet som efterlader et perfekt resultat

Vi er specialister i alle typer fugearbejde