Fugeopgaver

Her finder du hjælp til dit fugearbejde​

Hos København’s fugeservice ApS er vi eksperter i fugeopgaver, og vi står klar til at hjælpe jer med jeres fugeopgaver. Fuger holder ikke evigt, og skal derfor udskiftes med jævne mellemrum, så man undgår utætheder.
Hvornår fuger skal skiftes er et individuelt spørgsmål, som afhænger af kvalitet, brug og andre årsager.
Som tommelfingerregel siger man 5 år for fuger på badeværelser. 

Utætheder kan være første skridt på vejen mod fugtskader, råd eller skimmelsvamp, så det er yderst vigtigt med tætte og velfungerende fuger. Både for indeklimaet, som har betydning for din og din families sundhed, og for din økonomi. Det er nemlig langt billigere at forebygge problemer med fugt, end det er at løse disse problemer. Her kan fugtskader hurtigt kræve omfattende reparationer, som du undgår med vedligeholdelsen af dine fuger.

Vi har bred erfaring med fugeopgaver til både private, institutioner og virksomheder og vi kan også hjælpe dig.

Professionel udskiftning af fuger​

Fuger skal skiftes med jævne mellemrum, da daglig brug slider på disse. Her er vi garant for arbejde af høj kvalitet, som beskytter dit hjem mod fugtskader, sørger for bedre anvendelse af energien og sikrer et sundt murværk. Også om vinteren. Vi har lang erfaring indenfor arbejdet med fuger, og har hjulpet kunder over hele Sjælland med udskiftning og reparation af fuger, og vi hjælper også gerne dig med dit fugearbejde, så du er sikret et tilfredstillende resultat, som både er flot, holdbart og velfungerende.

Vi har stor erfaring med fuger på badeværelser, som af indlysende grunde er udsat for meget fugt. Her står vi for fugning af brusenicher, badekar og resten af badeværelset. For mange mennesker er det vigtigt med et badeværelse, som fremstår rent og pænt, og her spiller fugerne en stor rolle.

Vi står for hele processen, hvor vi starter med at fjerne de ældre fuger. Her er det vigtig, at man sørger for at fjerne fugerester fuldstændig, da den nye fugning ellers kan blive utæt. Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet, så du sikret et tilfredsstillende resultat. 

På vores hjemmeside kan du læse mere om vores arbejde, og her kan du også finde en formular, hvor du kan indhente et uforpligtende tilbud på professionelt fugearbejde. Herefter vil en af vores dygtige og venlige fugemænd varetage opgaven, og sikre at du er tilfreds med resultatet, før han kører afsted. 

Udfyld formular

Udfyld vores tilbudsformular, skriv hvad sagen drejer sig om og vedhæft billeder for et nemt og hurtigt fastpris tilbud

Modtag uforpligtende tilbud

Indenfor kort tid efter modtager du et uforpligtende tilbud på mail

Tilfredsstillende resultat

Lad vores fugemand udføre arbejdet som efterlader et perfekt resultat

Vi er specialister i alle typer fugearbejde