Hvem er vi?

Vi er en fuge virksomhed, der udelukkende beskæftiger os med fuger, hvilket gør at vi ved hvordan den flotte fuge, skal lægges, det kræver sin helt rette fagmand at lægge en fuge, da man skal beherske en rolig hånd, og et trænet øje. Fuger findes i mange farver ligesom vægge, køkkener, badeværelser ikke er ens, der er nemlig tale om ens egen stil, præg der udgør hver eneste bolig.

Vi anbefaler at fuger, bliver udskiftet hver 5 år og fuger ved vinduer hver 10 år. Alt efter hvor hurtigt fuger bliver medtaget af vand og snavs, hvilket er primært badeværelser, der kan være altafgørende for at opretholde, et godt indeklima, men ikke mindst pæne fuger, der er med til at give sidste touch eller afslutning i en bolig.

Vi udfører både serviceopgaver, og mindre erhvervsopgaver i primært hovedstadsområdet, steder udenfor kan aftales ved en forespørgsel.

Vi lever som udgangspunkt af tilfredse kunder, hvilket betyder, at når vi er hos en kunde, så skal vores fugearbejde efterlades med en stor sans for kvalitetsarbejde, da det altid er vores første prioritet, det at have glade kunder. Fugearbejdet, udføres med et stykke solidt håndværk af mange års erfaring indenfor dette nichefag. Vi går meget op i at der skal være plads til en ligetil form for kommunikation med vores kunder, for på den måde kan vores kunde(r) og os, sammen komme i mål med forventninger, og ønsker til fugearbejdet, derfor vil vores kontor og fugemontører altid være behjælpelig omkring dit næste fugearbejde i form af at guide dig, besvare dine spørgsmål, komme med idéer, eller blot hjælp til farvevalget.

Udfyld formular

Udfyld vores tilbudsformular, skriv hvad sagen drejer sig om og vedhæft billeder for et nemt og hurtigt fastpris tilbud

Modtag uforpligtende tilbud

Indenfor kort tid efter modtager du et uforpligtende tilbud på mail

Tilfredsstillende resultat

Lad vores fugemand udføre arbejdet som efterlader et perfekt resultat

Vi er specialister i alle typer fugearbejde