Fugning af Gulve

Københavns Fugeservice ApS er eksperter i gulvfuger og vi fuger alle typer trægulve og skibsgulve

Fugning af trægulve

Fugning rundt langs gulv og væg samt mellem gulvbrædder er noget vi varetager, men da der er stor forskel på et trægulv og et skibsgulv, er det vigtig at vi får den rette information før vi går i gang med fugeopgaven.

Vi anbefaler altid at man får fuget først, og derefter får slibet gulvet eller malet efterfølgende, da det ville give det bedste afsluttende look (finish). 

Lad Københavns Fugeservice stå for at fiske dine gulvfuger for det bedste resultat.

  • Udfyld vores formular i bunden af siden, skriv hvad sagen drejer sig om og vedhæft evt billeder for et nemt og hurtigt fastpris tilbud

  • Indenfor kort tid modtager du et uforpligtende tilbud

  • Lad vores fugemand udføre arbejdet som efterlader et perfekt resultat og endnu en tilfreds kunde!

Eksempler på fugning af gulve

Her er en række resultater fra tilfredse kunder, der har fået fuget deres gulve

Værd at vide om fugning af gulve

Trægulve kan være af forskellige typer træsorter, og noget er rustikt, hvor andet er er mere fint og skrøbeligt. Mellemrummene af gulvbrædderne kan dertil også variere fra små mm til cm i bredden, derfor siger man som udgangspunkt altid at vi fuger fra 1.5 cm og op til max 3 cm i bredden, da det ikke vil give nogle mening af få fuget tilfældige steder, så skal man nok hellere overveje en anden løsning eller kontakte en gulvmand eller anden fagmand til opgaven. Fugning af trægulve er et større projekt, men en rigtig fin løsning, så inden opgaven, starter vi altid med at tape af der, hvor vi skal fuge, derefter lægger vi så fugen, når vi så er færdige, skal fugen så have fred til at blive gennemhærdet, hvilket betyder at man ikke må betræde gulvet i op til 48 timer. Man skal dog altid være opmærksom på, at alle gulve altid giver sig i takt med at man betræder det samt den måde bygningen nu engang er sammensat på, hvilket er meget naturligt, og der er tale om ca. små 25 %.