Vinduer & døre

Fugning af vinduer og døre

Hos København’s Fugeservice ApS anbefaler vi at fuge vinduer mindst hvert 10 år.
Dette er med til at opretholde kvaliteten af din bolig, både for øjets skyld, men i den grad også for at sikre et godt indeklima.

At få nye fuger, specielt ved vinduerne, er noget nogle danskere har en tendens til at skubbe bagerst i køen, når det kommer til opretholdelse og vedligeholdelse af ens bolig.
Dette er dog noget vi hos København’s Fugeservice ApS tager kampen op i mod, og forsøger at gøre vores kunder bevidste om, inden skaden er sket.
Vi går derfor med stor stolthed til faget, og ligger en dyd i at efterlade alle vores kunder glade og tilfredse, igennem vores sans for kvalitet og service. 

Fugning af vinduer udvendig

Hvis du skulle stå med en fornemmelse af en smule uro ved tanken, om selv at skulle til at fuge dine udvendige vinduer, så forstår vi dig udmærket.
Dette er nemlig ikke altid lige til, og derfor tilbyder vi vores mange års erfaring inden for branchen, til at komme ud og gøre arbejdet for dig. 

Ved fugning af vinduerne udvendigt, har vi specialiseret os i hvilken type fuge, der passer optimalt til den enkelte opgave. Det er blandt andet altafgørende, hvilken materiale der skal fuges op imod, og det er altså blandt andet en af de mange aspekter ved fugning, der kan være vigtigt for et godt stykke arbejde. 
En anden af grundstene for et godt stykke udvendigt fugearbejde, er at der ikke fanges kondens og fugt bag fugen, da dette i sidste ende kan være med til at nedbryde vinduesrammen bagfra. Denne problemstilling kan du også trygt overlade til os, og vi vil dermed garantere et godt stykke kvalitetsarbejde, hvor ingen af disse skrækscenarier vil forekomme.

Fugning af vinduer indendørs

Hos København’s Fugeservice ApS tilbyder vi også lægge en indendørs fugning. Dette kan bl.a. være til vægge, samt omkring dine vinduer og døre. 

Enkelte indendørs fuger, kan have en tendens til at blive fedtede og klistrede, og dermed ville kunne suge støv og diverse smuds til sig.
Dette resulterer i at fugen ville virke snavset og have en tendens til at gulne. Hos København’s fugeservice ApS specialiserer vi os i at netop dette, ikke vil være tilfældet, og at kunden dermed ville kunne have glæde af flotte, rene og kvalitets fuger.
Tøv derfor ikke med at få København’s Fugeservice ApS til at gøre arbejdet for dig.

Udfyld formular

Udfyld vores tilbudsformular, skriv hvad sagen drejer sig om og vedhæft billeder for et nemt og hurtigt fastpris tilbud

Modtag uforpligtende tilbud

Indenfor kort tid efter modtager du et uforpligtende tilbud på mail

Tilfredsstillende resultat

Lad vores fugemand udføre arbejdet som efterlader et perfekt resultat

Eksempler på fugearbejde på vinduer og døre
Vi er specialister i alle typer fugearbejde