Priser på fugning​

Denne side er lavet som et værktøj til dig, der ikke har den fjerneste ide om hvad fugning egentlig koster.

Prisen på fugning afhænger meget af hvor mange meter der fuges, hvor der skal fuges henne, hvor bred fugen skal være, og om det er nede i terræn eller oppe i højde.

Vores priser kan enten være udarbejdede som en fastpris eller på timepris i form af et fremsendt tilbud. Vi tager gerne ud på besigtigelser, men du skal være opmærksom på at du vil blive pålagt et gebyr på 695,- Dog skal det lige tilføjes, at det sjældent kan svare sig ved mindre opgaver, da vi ikke refunderer beløbet ved accept af tilbuddet.

*Vores priser er inkl. kørsel, materialer og oprydning. Excl. lifttillæg, køreplader stillads og lign.

**Priserne forudsætter samtidig at områderne er ryddet og tilgængelige. Hæfteflader skal være rene og tørre og områder omkring toiletter og bideter skal være rengjort.

*** Ved timepris er prisen Excl. Kørsel, materialer og servicevogn

Alle priser er inkl. moms

Udfyld formular

Udfyld vores tilbudsformular, skriv hvad sagen drejer sig om og vedhæft billeder for et nemt og hurtigt fastpris tilbud

Modtag uforpligtende tilbud

Indenfor kort tid efter modtager du et uforpligtende tilbud på mail

Tilfredsstillende resultat

Lad vores fugemand udføre arbejdet som efterlader et perfekt resultat

Forespørgsel og Tilbud​

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk, eller blot sendes os en forespørgsel ved at udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden, angående dit næste fugearbejde.
Efterfølgende vil vi kontakte dig på enten e-mail eller telefon indenfor 24 timer.
Haster eller er dit fugearbejde noget akut, så skriv det som overskrift.

Tilbud.:
Når du bestiller os til fugearbejde, og gerne vil have et udarbejdet tilbud tilsendt er det vigtigt at vi får nogle gode billeder tæt på og på afstand, antal meter, og hvor præcis, der skal fuges. Ved vinduer, skal vi bede om højden, hvorpå vinduerne sidder, da det vil blive medregnet i tilbuddet.
Tilbuddene vil enten være som fastpris eller timepris. Når du modtager dit tilbud på din opgave, skal du altid bekræfte dit tilbud før opstart af dit fugearbejde.

Forespørgsler.:
Vi gør alt for løbende at besvare henvendelser, vi modtager i forhold til fugearbejde, ellers er du velkommen til at kigge på vores hjemmeside for at få det svar du søger på netop dit spørgsmål.

Besigtigelse.: I tilfælde af at vi skal på en besigtigelse først for at kunne afgive et tilbud, vil der forelægge et gebyr på 695,-.

Garanti

København’s Fugeservice ApS anvender materialer og fugemasse fra vores grossister og leverandører.

Vi yder dermed 5 års garanti på fugemassen, ved alle typer fuger såsom siliconefuger, MS fuger, udført under optimale omstændigheder og forhold. Det forudsætter samtidig at KF selv leverer materialer, idet vi sikrer alle produkter bliver opbevaret korrekt.

Håndværkerfradrag

Vi henviser dig til SKAT, for at få oplyst hvordan og hvor meget du kan spare, når du anvender dit håndværkerfradrag hos os.

Vi er specialister i alle typer fugearbejde