Fugebånd

Montering af fugebånd

Hos København’s Fugeservice ApS er vi specialister i alle typer af fugearbejde. Dette er kommet igennem mange års erfaring indenfor denne niche branche. Indenfor vores kære fag er der flere forskellige metoder at fuge på, hvor de hver i sær har deres fordel.  Disse fordele skinner igennem, alt efter hvad og hvor der skal fuges.
I mange tilfælde kan en “normal” fuge med fordel bruges, men der vil også være flere situationer, hvor man med fordel ville kunne benytte et fugebånd. Fugebånd anvendes ofte til at fuge omkring døre og vinduer, mellem forskellige bygningselementer m.m. Dette kan både være ude, men også inde kan fugebåndet med fordel tages i brug.
Selve båndet er baseret på et materiale der hedder polyuretanskum, som er blevet specialimprægneret, hvilket gør det muligt for fugebåndet at sikre en evig beskyttelse imod fugt og kondens.

Så specielt hvis du skal have fuget dine vinduer, vil du med stor fordel kunne tage det sikre og nemme valg, altså et ekspanderende fugebånd til vinduer.
Med denne løsning vil dine vinduer være i sikre hænder, samt give et et rent look, som sørger for at der er en god forbindelse mellem murværket og vinduet.
Når dette fugebånd bliver monteret, vil det efter ilægningen ekspandere. Det kan varerier hvor meget de forskellige fugebånd kan ekspandere. Hvis der skal bruges fugebånd til de små fuger, går de mindste typisk helt ned til omkring 6-9 mm. Der er dog også alternativer hvis du skulle stå og  bruge en større fuge. Størrelsen på et ekspanderende fugebånd, kan nemlig bruges til en fuge på helt op til omkring 24 mm.

Med det sagt, kan vi altså hos København’s fugeservice ApS, komme ud til dig, og klare dit fugejob, stort som småt. Så i stedet for at skulle stå med uro i maven over selv at skulle til at lave en fuge, så er du meget mere end velkommen til at kontakte os, og så vil vi inden for kort tid skrue et uforpligtende tilbud sammen til dig, og netop det problem du stor over for.
Skulle du ende med at bekræfte tilbuddet, vil vores erfarne fugemand komme ud til dig, og udføre arbejdet, og ikke gå, før at han efterlader et perfekt resultat. På denne måde sigter vi efter at have efterladt endnu en tilfreds kunde, hvilket altid vil være vores førsteprioritet hos København’s Fugeservice ApS

Udfyld formular

Udfyld vores tilbudsformular, skriv hvad sagen drejer sig om og vedhæft billeder for et nemt og hurtigt fastpris tilbud

Modtag uforpligtende tilbud

Indenfor kort tid efter modtager du et uforpligtende tilbud på mail

Tilfredsstillende resultat

Lad vores fugemand udføre arbejdet som efterlader et perfekt resultat

Vi er specialister i alle typer fugearbejde